Search
  • Gothenburg Rugby Club

Nationaldag


Ha en underbar Nationaldag! Grattis Sverige! Vi uppmärksammar det hela med att slänga in en TBT från i våras då vi hyllade Svenska Rugbylandslaget genom en hälsning från några av alla våra Landslagsspelare som kommit från Göteborg genom åren.

Vill man ha lite Rugby på Nationaldagen så tränar våra ungdomar på klubben 12:00-15:00 med efterföljande BBQ.

Vårt Utvecklingslag SIMBAS är i Uddevalla och spelar i Regionsserien Väst Super 10’s. Ta er ner till vackra Bodelefältet.

Älska Sverige 🇸🇪 Älska Rugby 🏉


67 views0 comments

Recent Posts

See All

We play our first games for the season this Sunday (8/5) in Partille. We will send out an invitation through the Calender so please answer so we know the attendance. This Saturday (7/5) will be the fi