Search
  • Gothenburg Rugby Club

Nationaldag


Ha en underbar Nationaldag! Grattis Sverige! Vi uppmärksammar det hela med att slänga in en TBT från i våras då vi hyllade Svenska Rugbylandslaget genom en hälsning från några av alla våra Landslagsspelare som kommit från Göteborg genom åren.

Vill man ha lite Rugby på Nationaldagen så tränar våra ungdomar på klubben 12:00-15:00 med efterföljande BBQ.

Vårt Utvecklingslag SIMBAS är i Uddevalla och spelar i Regionsserien Väst Super 10’s. Ta er ner till vackra Bodelefältet.

Älska Sverige 🇸🇪 Älska Rugby 🏉


69 views0 comments

Recent Posts

See All

The Schedule for the week is presented by Simbas, our Development Team. Tuesday at the Club. Youth 17:30-18:45. Men and women 18:30-20:15 Wednesday at the Club. Simbas, the Development Team 17:45-19:4