top of page
Search
  • Writer's pictureGothenburg Rugby Club

Sunday Rugby


I söndags så startade Utvecklingsserien igång med 7’s spel på Välen i Göteborg. Göteborg RF, Borås RUFC, Uddevalla RK, Alingsås RK, Tranemo Razorbacks och Vänersborg RK hade lag och spelare som deltog.

Det blev många bra och hårda 7’s matcher under dagen. Lagen bestod av en härlig mix av oldboys, helt nya spelare och de med några år på nacken. Sammanhållningen och glädjen på sidan av planen bådar gott för framtiden.

Då WestGota Ladies spelade mot Vänersborg RK på lördagen så var det många slitna kroppar bland Damspelarna. Så därför bestämdes det att spela touch. Damspelare, några herrspelare, domare och åskådare körde två pass med touch så att 7’s lagen fick lite längre vila.

Stort tack till alla som kom och ett extra stort tack till Ronnie Björklund som dömde alla matcher samt Donald Jardine som sprang på linjen.

#RugbyUnion #GRF #rugby

15 views0 comments

Recent Posts

See All

The Schedule for the week is presented by Simbas, our Development Team. Tuesday at the Club. Youth 17:30-18:45. Men and women 18:30-20:15 Wednesday at the Club. Simbas, the Development Team 17:45-19:4

bottom of page