© 2018 by Göteborg Rugbyförenings

Sunday Rugby

May 1, 2018

I söndags så startade Utvecklingsserien igång med 7’s spel på Välen i Göteborg. Göteborg RF, Borås RUFC, Uddevalla RK, Alingsås RK, Tranemo Razorbacks och Vänersborg RK hade lag och spelare som deltog.

Det blev många bra och hårda 7’s matcher under dagen. Lagen bestod av en härlig mix av oldboys, helt nya spelare och de med några år på nacken. Sammanhållningen och glädjen på sidan av planen bådar gott för framtiden.

Då WestGota Ladies spelade mot Vänersborg RK på lördagen så var det många slitna kroppar bland Damspelarna. Så därför bestämdes det att spela touch. Damspelare, några herrspelare, domare och åskådare körde två pass med touch så att 7’s lagen fick lite längre vila.

Stort tack till alla som kom och ett extra stort tack till Ronnie Björklund som dömde alla matcher samt Donald Jardine som sprang på linjen.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 7, 2019

June 11, 2018

May 1, 2018

February 2, 2018

September 24, 2017

July 3, 2017

Please reload

Archive